Інтелектуальний пошук по контенту конференції....

СЕКЦІЯ 5. ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ


В. Тополь, О. Сєдих
Національний університет харчових технологій, м. Київ

ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ

Інформаційна система підтримки діяльності завідувача кафедри автоматизує ряд процесів на кафедрі. Вона допомагає завідувачу кафедри роздавати розпорядження, розподіляти завдання між викладачам, завідувачем лабораторією та лаборантам, перевіряти та відслідковувати процес їх виконання.
Новизна даної системи полягає у створенні автоматизованого робочого завідувача кафедри, що дає можливість оптимізувати роботу завідувача кафедри.
Дана система розробляється у вигляді Web – додатку за допомогою мови програмування PHP, із використанням бібліотеки jquery, фрейморка Bootstrap 3, патерна проектування MVC. У технічному завданні прописано, що на головній сторінці повинен бути розташований список завдань, які виконують викладачі, лаборанти та завідувач лабораторії, стан виконання відповідного завдання. Необхідно розробити функцію розсилки завдань співробітникам кафедри, забезпечити можливість відстеження процесу виконання, відмітки виконаних завдань  з подальшим їх архівуванням.
За допомогою використання структурної технології SADT була проаналізована і спроектована дана система. Технологія SADT базується на системному підході до проектування систем.
Була розроблена модель AS IS (як є), що дає можливість побачити реальну систему, яка є на даний момент. Було з’ясовано що саме потрібно в автоматизувати та оптимізувати. В подальшому була розроблена модель TO-BE (як має бути) із врахуванням вимог до системи. Модель TO-BE детально ілюструє вигляд системи, яка має бути розроблена.
Дана система може використовуватися завідувачем кафедри та співробітниками кафедри.
Впровадження даної системи дає можливість автоматизувати розподіл та розсилку розпоряджень співробітникам, відслідковувати процес їх виконання, що забезпечить визначення реального рейтингу співробітника.


Література

Немає коментарів:

Дописати коментар